Maksuehdot

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Maksuehdot – Paytrail

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oy:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä. Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, olemme välittäneet maksusi. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat MobilePay, Pivo, Apple Pay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Toimitusehdot

Verkkokaupasta

Emil & Ida Oy (Y-tunnus 0486653-0) myy verkkokaupan tuotteita. Tuotteita myymme täysi-ikäisille kuluttajille Suomessa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin

Tilaaminen

Tuotteet tilataan Emil & Ida Oy:n verkkokaupan kautta osoitteesta www.emilida.fi

Tilausvahvistus

Tilausvahvistuksella on seuraavat tiedot:

-Tilaajan nimi

-Toimitusosoite

-Sähköpostiosoite

-Tilatut tuotteet

-Hinta

Maksutavat

Tuotteet maksetaan niiden tilauksen yhteydessä.

Maksupalveluntarjoaja

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Toimitusaika

Tilaukset postitetaan 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Toimitustapa ja -kulut

Tilatut tuotteet toimitetaan joko postin tai Matkahuollon kautta.

Toimituskulut sisältyvät tuotteen hintaan.

Palautukset

Suomen kuluttajasuojalain mukaan asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus. Asiakas vastaa palautuskuluista. Palautus tehdään

joko Postin kautta kirjekuoressa/pakettina tai vaihtoehtoisesti Matkahuollon kautta. Palauttaa voi ainoastaan käyttämättömia tuotteita.

Palautusosoite:

Emil & Ida Oy

C/o Tiina Vappula

Pyhäjärvenkatu 5D 74

33200 Tampere

Puhelin 050 343 1111

Kun palautus on vastaanotettu ja hyväksytty palautamme rahat Checoutin kautta.

Lähetyksen mukana tulee ohjeet palautukselle.

Reklamaatio

Jos tuote katoaa kuljetuksessa tai tuote on viallinen tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote,

asiakkaan on ilmoitettava virheestä välittömästi verkkokaupan yhteydenottolomakkeella,

sähköpostiosoitteeseen tiina.vappula@emilida.fi tai kirjallisesti osoitteeseen:

Emil & Ida Oy (Y-tunnus 0486653-0),

C/o Tiina Vappula

Pyhäjärvenkatu 5D 74

33200 Tampere

Puhelin 050 343 1111

Ylivoimainen este

Emil & Ida Oy ei vastaa toimituksen estymisestä force majeure-tilanteissa.

Lisätty ostoskoriin